Email:info@sunsky-machine.com Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd

Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas
Mob: 0086-13968726171 TEL: 0086-510-83452152 Fax: 0086-510-83450450 E-mail: info@sunsky-machine.com Website: http://www.ecodyeingmachine.com
Što je aktivni bojenje u bojenje stroj?

Govoreći o bojenje stroj u aktivni bojenje, moramo razumjeti da vremenom bojenje i tiskanje, bojenje stroj pigment aktivnost gena je u stvari i vlakana molekule će formirati kombinacija, u smislu riječi, u stvari, naći ćemo to u stvari, Zapravo će učiniti naše pigment i vlakana u obliku relativno potpunu cjelinu.

Za bojenje stroj provode aktivni ispis i bojenje, jednostavno rečeno, to je zapravo koji će se izravno tiče čine tkanine koji štiti od prašine performansa je relativno dobra, inače govoreći, u smislu čistoće, onda će biti relativno visoka, postoji boja Postojanost je također jako visoko. Ali u smislu njenih troškova uvjeta, zapravo naći ćemo da je mnogo veći od pigmenta ispis i bojenje.

Za bojenje stroj u radu, imamo zaista obraćati pažnju na svoj ispis farbom, u stvari, je reaktivna bojila, ovaj put, u stvari, je direktno korištenje visoke viskoznosti natrijev alginat kao tijesto protoka, njegova degeneracija je relativno mala, a u smislu njegova am oji ćelije pulpe u smislu činjenica da će biti relativno mala, može biti vrlo dobar to održavati izvorni oblik.

Bojenje stroj provedena u toj ulozi u smislu riječi, moramo obratiti pozornost da, u mnogim slučajevima, oni zapravo će biti direktno na korištenje dvostruki aktivni baze M tip reaktivnih bojila, boja sama za sebe, to je zapravo će imati bolju stopu fiksacija i za podizanje ce, u isto vrijeme, to može smanjiti sapun kada četkom boja recept.

Bojenje stroj provode aktivne polutonova i pigmenta postupak ispisa za usporedbu, u stvari, tamo će biti puno prednosti, češće s ovim procesom u naše bojenje za obradu tkanina, na bolje, njegova propusnost u svojim postojanosti u smislu riječi, u stvari, to će biti odličan, nema svoj dojam još mekan, ali isto tako bilješka taj svoj ispis obraditi više težak.


Autorsko pravo © Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd Sva prava pridržana.
QR Code