Email:info@sunsky-machine.com Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd

Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas
Mob: 0086-13968726171 TEL: 0086-510-83452152 Fax: 0086-510-83450450 E-mail: info@sunsky-machine.com Website: http://www.ecodyeingmachine.com
Dvije različite boje liker bojenje burza strojeva

Ne znam ako ste vidjeli u svakodnevnom životu korištenja bojenje stroj brojka, u usporedbi s tradicionalnim opreme, bojenje stroj ne samo poboljšati tkanina jednog ciklusa za bojenje, ali isto tako pogodna za obradu osjetljive boje, osim toga u dodatak, bojenje stroj sama ima druge tehničke značajke, nego smo doći ovamo da ti kažem. Kao prvo, za bojenje stroj osumnjičen za kombinaciju boja mlaznica, može biti pogodan za bojenje različitih procesa. , Protok i tkanina oblik protustrujno plivanje razmjene, poboljšati učinkovitost za pranje. Drugo, oprema boja mlaznica i brzi učinak ulogu krpe, znatno poboljšanje tkanina singla ciklus stupnja bojenje, i također smanjiti bojenje zahtjevi procesa. Osim toga, stroj koristi princip odvajanja plin-tekućina dizajn, tako poboljšati na tkaninu protiv bora i bojenje vremenom kada uspješnost osim konvencionalnim tkanina upoznati bojenje, pogodniji za osjetljive boje, visoko Gustoća i visoko elastična tkanina bojenje, nego zrak bojenje stroj možete spremiti 50% zadnji dio našeg osoblja u ovome također, a mi reći da bojenje stroj može ostvariti dvosmjerna boje, visoke ujednačenosti, boja brzo, tako da tkaninu Uređen pare.

Zrak boje stroj koristi princip dinamike klima, uglavnom koristite cirkulaciju zraka umjesto uloge vode kako bi se osiguralo da tkanina može biti vuču ciklus kretanja, pa ako je u usporedbi s tradicionalnim bojenje stroj svoje u bojenje kupki nego da se u ve Ry uëinkovito smanjenje, ali u cijeloj air bojenje rublja, tkanina i boja u različitim oblicima razmjene, glavne mogu se podijeliti u dvije kategorije, pritisak infiltracija i protok zraka atomizacija.

Prvo, pritisak infiltracije: cijeli obrazac protoka zraka se razlikuje, a upotijebiti dvije mlaznice, jedna je čist zrak mlaznica, drugi je nastavak toka, kada je tkanina počela mrlja, kroz protok mlaznice, tako da se može i razmjena tekućina i razmjene jedni druge, i konačno iz pozicije podizni Valjak, direktno u zrak mlaznica i protoka zraka za tkanine na pigment glumi prodiranje pritisak, pa bojenje stroj u tkaninu počeo ne vuče , ali isto tako na pigment stope kako bi se poboljšala Difuzija.

Drugo, klima je atomiziranja: isto treba obojiti injektora, nakon tretmana atomiziranja, će biti raspršene u zraku, a zatim koristite tok atomizirane pigment, svi jedni druge, obojen tkanine razmjenjuju i osigurati da tkivo t je ciklus i vuče, ali u procesu razmjene, ne samo atomizirane pigment na cijelom tkanina u kontaktu sa površine je vrlo velik, za tkaninu sadržane u prodor vlakana je relativno jak, Difuzija stopa vlakna unutar boja je povećana. Ukoliko koristite tekući u gledišta tržišta, klima atomizacija u obliku bojenje češće koristi i korištenje učinak također je vrlo dobro.


Autorsko pravo © Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd Sva prava pridržana.
QR Code