Email:info@sunsky-machine.com Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd

Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas
Mob: 0086-13968726171 TEL: 0086-510-83452152 Fax: 0086-510-83450450 E-mail: info@sunsky-machine.com Website: http://www.ecodyeingmachine.com
Da li je mašina za farbanje potrebna za zagrevanje?

Kada smo ranije koristili mašinu za bojenje, da li je neophodno ići na zagrevanje, jer je za strojeve za bojenje i završnu obradu, jednostavno rečeno, to je zapravo naš tkanina ili oprema za završnu obradu. Za bojanje i završnu mašinu, uglavnom uključuje cilindar za bojenje , mašina za sušenje veša, mašine za dehidraciju, kao i mašina za suvu poliranje, mašinu za suvu lanac za igle, mašina za livenje itd. Mnoge opreme uopšte ne treba grejati. Mašine za bojenje i završnu obradu, To može da uštedi vodu, tako da je okruženje tako dobro, a veoma dno plave reči, u njegovim emisijama može se smanjiti, jer ona takođe može spasiti planetu pomoću spašavanja Zemlje, pored toga, veštački smisao, možemo postići više od jedne operacije mašine, skratiti proces vremena je bolji.

Pored toga, ukoliko su mašine za bojenje i završne obrade moguće, mjerljiva voda je preciznije planiranje, također se može riješiti i mehanički problem mašine za kosu, a njegova prilagodljivost je relativno jaka, a reči našeg vremena ograničeni ciklus bojenja, pored toga, glavna pumpa i pumpa u smislu riječi, koristi se za sinhroni rad, tako da za bojanje boje ravnomjerno, kako bi se osigurala da bojler nema boju, ovo su korištenje mašina za bojenje kako bi se obratila pažnja na mjesto.

Mašina za bojenje koja se koristi u tekstilnoj industriji je obimnija, uglavnom se koristi za bojenje uređaja, kako bi se osiguralo korišćenje budućeg efekta, potrebno je da koristimo proces redovnog održavanja tek nakon što održavanje može napraviti mašinu za bojenje. Fleksibilnost poboljšati, upotreba efekta će postati bolja, neka Xiaobian danas uvede veštine održavanja boje mašine. Prije svega treba da očistimo ležaje, nakon dužeg korišćenja sigurno će uzrokovati mrlje i prašinu. Nakon čiste, može se samo smanjiti radnu temperaturu, tako da se trošenje troši, očistite nakon potrebe za dodavanjem ulja. Nakon što je mašina za bojenje glavna sjedište osovine pumpe za provjeru, morate provjeriti da mast nije curenje. Ako se ne može normalno koristiti u slučaju nečistoće, utvrdi to curenje ili vodenu paru u riječi, potom potreba Za pravovremenu obradu. Konačno, unutrašnji dijelovi mašine za bojenje za detaljnu inspekciju, a ne samo dijelove, ali takođe i Svaku liniju za provjeru, treba osigurati da normalno stanje, problem zahtijeva pravovremenu obradu, kako bi se izbjeglo korištenje Proces neuspeha.


Autorsko pravo © Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd Sva prava pridržana.
QR Code