Email:info@sunsky-machine.com Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd

Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas
Mob: 0086-13968726171 TEL: 0086-510-83452152 Fax: 0086-510-83450450 E-mail: info@sunsky-machine.com Website: http://www.ecodyeingmachine.com
Instalirati pet točaka načelo bojenje stroj

Prvo, potvrditi lokaciju instalacije optužile stroj, ali prije ugradnje bojenje stroj bi trebao biti rezerviran za svakodnevno održavanje i rad bojenje stroj prostora, uglavnom kako bi se olakšalo buduće operacije, kao i rutinu održavanje i servisiranje.

Drugo, bojenje stroj bi trebao biti instaliran u čvrste i relativno ravna tlo, možete koristiti noge vijke na bojenje stroj čvrst.

Treće, nakon utvrđivanja lokacija ugradnje bojenje stroj, možete koristiti poseban instrument opet na stroju za bojenje za detaljno testiranje, uglavnom na razini inspekcije, ako bojenje stroj ne zadovoljava zahtjeve u razini, te Morate nakon niveliranje, možete ga instalirati.

Četvrto, bojenje stroj kada priključni kabel vezu, možete staviti tri faze i četiri linije postavljen u namjenski žice okvira.

Peto, mi smo u bojenje stroj instalirati proces, moguće je provesti odgovarajuće spajanju uzemljenja, uglavnom kako bi se osiguralo da bojenje stroj može biti siguran i pouzdan u svakodnevnom radu.


Autorsko pravo © Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd Sva prava pridržana.
QR Code