Email:info@sunsky-machine.com Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd

Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas
Mob: 0086-13968726171 TEL: 0086-510-83452152 Fax: 0086-510-83450450 E-mail: info@sunsky-machine.com Website: http://www.ecodyeingmachine.com
Kako bi se postigla čistije proizvodnje protok zraka bojenje stroj

Kako bi se smanjio utjecaj vode na strukturu labavu tkaninu, smanjiti pilling fenomen, poboljšanje tkanina dojam i izgled, podizni Valjak (vodič Valjak) je naširoko koristi kako bi pomogli postupak tkanina i mlaznica tlak smanjen na 0-1 kg / Takva niskog tlaka mlaznice bojenje stroj poznat kao prelijevanje bojenje stroj i mlaznica tlaka između 1,2 kg / Cm2 bojenje stroj, je obično nazivaju spor tijek bojenje stroj. Zbog blagi utjecaj protoka mlaznica na tkaninu, Primjena Preljeva bojenje stroj je šira od mlazni bojenje stroj i spor tijek bojenje stroj.

Potrebama različitih bojenje temperatura, Preljeva bojenje stroj može podijeliti visoke temperature i visokog tlaka i normalnu temperaturu i tlak tip.

Glavna razlika između zraka bojenje stroj i Preljeva bojenje stroj je preljev bojenje tkanina je upravljan od strane protok tekućine, dok zrak bojenje stroj koristi aerodinamični sustav za guranje tkanina. Brzinu od tkanine se odnosi na težinu tkanina, propusnost (vezane uz trg težine tkanine i struktura tkanine), suhog i mokrog države i faktora trenja suhog i mokrog.

Bojenje protok zraka također ima neovisno tekući cirkulacijski sustav. Protok zraka atomizacija je miješanje zraka i prelijevati na mlaznici, jer nema tekući cirkulaciju, što možete postići ultra-nisko kupelj omjer, tkanina u atomizirane države boja otopine. Atomizacija bojenje je pogodan za obradu ultrafine vlakna tkanine i kemijska vlakna simulacija tkanine.

2 Inovativne ekološki prelijevati bojenje stroj

Prelijevanje bojenje stroj iz datuma rođenja, sa svojim relativno niske kupelj omjer (1:15 ili tako) napraviti veliki korak ka zaštiti okoliša, kada šesterokutni tanjur povuci i ispusti bojenje stroja (poznatiji kao Izvucite cilindar) kupka omjer 1:25 ili više. U ovom trenutku, konvencionalni Preljeva bojenje stroj kupelj je smanjen na 1:7-1:8, ali još uvijek visoke, bojenje ciklus je duže, ne može zadovoljiti zahtjeve ekološki i zaštite okoliša, troškovi proizvodnje su viši. Kao kupka je relativno velika, tkanina u tijeku pokrenut će nositi puno vode, povećanje težine, ali isto tako lako uzrokovati pretjerano rastezanje i podizanje fenomen. Stoga, dodatno smanjiti bojenje stroj omjer kupelj, smanjiti zagađenje okoliša, skratiti bojenje ciklus, postići ekološki zaposlenost, smanjiti troškove proizvodnje, je poboljšati kvalitetu proizvoda je ključ za razvoj bojenje tehnologija i u 21 stoljeća tiskanje i bojenje industrije održavati održivi razvoj ključni faktor.


Autorsko pravo © Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd Sva prava pridržana.
QR Code