Email:info@sunsky-machine.com Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd

Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas
Mob: 0086-13968726171 TEL: 0086-510-83452152 Fax: 0086-510-83450450 E-mail: info@sunsky-machine.com Website: http://www.ecodyeingmachine.com
Visoka temperatura i mašina za bojenje visokog pritiska u radu treba da bude kako da se zagreje

Mašina za bojenje visokih temperatura i visokog pritiska sa kojom bi trebalo da budemo dobro upoznati, a ako niste upoznati sa bojom, možete pogledati informacije, ovo nije detaljan uvod, a danas uglavnom govorimo o visokoj temperaturi i visokom pritisku metode izolacije mašine su ono što, Nadam se da će svi bolje razumjeti mašinu za bojenje visokog pritiska i visokog pritiska.

Ako želite visoku temperaturu i mašinu za bojenje visokog pritiska da biste postigli izolaciju, možemo se razlikovati u zavisnosti od različitih zahteva, postoje tri glavna, sledeća jednostavna i svako za prikaz.

1. Upotrebom visokotlačne airless prskalice na visokoj temperaturi i visokotlačnom premazu za površinski premaz za površinske prevlake mašine, napraviće visoku temperaturu i visoku tlaku za bojenje mašinske površine debljine 1,5 ~ 5mm u formiranju gustog toplotnoizolacionog premaza.

2. Prema prvom metodu izolacije imamo sledeće specifične korake:

(1) da uklonite površinu različitih ulja i zaštitnih sastojaka visokih temperatura i visokog pritiska za bojenje.

(2) Za otvaranje mešača na temperaturi ne nižoj od 21 ° C, mešajte izolirnu boju u kofu za boje na mlečnu konzistenciju.

(3) upotreba visokotlačnog airless prskalica pre mešanja dobrog termoizolacionog premaza za slojevito prskanje. Da bi se obezbedilo da debljina svakog sloja zadovolji zahteve, do poslednjeg premaza potpuno suvo, u sledećem sloju prevlake.

3. Sve gore navedene vertikalne površine mašine za bojenje visokih temperatura i visokog pritiska, svaki sloj toplotne izolacije debljine sloja 0,23-0,25mm.

Naravno, tradicionalna visokotemperaturna i visokotlačna bojna izolacija ili određeni nedostatak, tako da nam je potreban novi tip metoda izolacije, možemo poboljšati radnu sredinu, energetsku efikasnost i druge aspekte.


Autorsko pravo © Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd Sva prava pridržana.
QR Code