Email:info@sunsky-machine.com Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd

Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas
Mob: 0086-13968726171 TEL: 0086-510-83452152 Fax: 0086-510-83450450 E-mail: info@sunsky-machine.com Website: http://www.ecodyeingmachine.com
Visoku temperaturu i visok tlak bojenje stroj prednosti

Visoku temperaturu i visok tlak bojenje stroj za akril košulja, najlon čarape, šalovi, bešavne rublje, veste, rukavice, imitacija kašmir i pomiješan pletene tkanine kao što su bojenje tretman. Stabilan, siguran i pouzdan, bez buke, izdržljiv stroj.

GR20A serije visoke temperature i visokog tlaka normalnu temperaturu kose loptu kose bojenje stroj pogodan za bojenje prirodna vlakna: kao što: pamuk, posteljina, svile, vune i drugih vlakna, također se može koristiti za izbjeljivanje i obradu, korištenje Patentirani dizajn miješanog tipa Miješani tok pumpa Automatska komutacija, prodiranje u vlakno dijelova kako bi se postigla uniformi bojenje.

GR20A visoke temperature i visoki tlak normalan temperatura pjenjenja loptu bojenje stroj za automatsko, kompjuterski Foshan HG - 700D glavna funkcija prema zahtjevima procesa automatski program kontrole, glavne kontrole na bojenje stroj je jednako važna kao i Sljedeće funkcije:

Visoka učinkovitost i visoku otpornost na koroziju glavna pumpa sistema: serija bojenje stroj usvaja nehrđajući čelik Miješani protok pumpe. Opremljen s pretvaračem frekvencije, može biti kontinuirana kontrola bojenje protoka. Glavna pumpa serije sa dovoljno protoka, prodoran snažne, kontinuirana prilagodba i drugim karakteristikama, kako bi se osigurala kvalitetna bojenje kvalitete. Automatsko temperature i sustav hlađenja: u procesu dano temperatura uspon i pad stopa kroz inox Y ventil može biti kontinuirani uspon i pasti kontrole, tako da temperatura je više znanstvenih i razumni, bojenje učinak je više savršeno.

Sustav kontrole nivoa vode: master cilindar automatskog u i drenaža, a kroz glavni cilindar na kontinuirani automatski preklopom razini ocijeniti, tako da razina vode kontrolu u procesu zahtjevima skale. To čini pigment kupelj kupelj točniji i može se podesiti kao omjer potrebne i dizajnirana kupelj. Uz miješanje uređaja i razinu kontrole nivoa vode.

Efikasan ugrađene toplinske razmjene sistem:

(1) Izmjenjivač topline smješten u donjem dijelu PDV, tako da kompaktne strukture spremnika pojednostavljeno, značajne uštede energije i smanjiti troškove proizvodnje. Ugrađenim izmjenjivačem topline ima prednosti visoke toplinske iskoristivosti, male temperaturne razlike i visoku ujednačenost.

(2) izravan grijanja. Bojenje pozitivnog i negativnog ciklusa komutacijski sustav kontrole: s kompaktnom strukturom, tekućina više glatka komutacije uređaj, u kombinaciji s pozitivnog i negativnog ciklusa vremena automatskog upravljanja za poboljšanje bojenje uniformnost. Nizak omjer kupelj (1:8), ušteda boja kemijskih dodataka i energije.


Autorsko pravo © Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd Sva prava pridržana.
QR Code