Email:info@sunsky-machine.com Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd

Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas
Mob: 0086-13968726171 TEL: 0086-510-83452152 Fax: 0086-510-83450450 E-mail: info@sunsky-machine.com Website: http://www.ecodyeingmachine.com
Visoku temperaturu i visok tlak bojenje za održivi razvoj

U smislu njegova visoka temperatura i visoki tlak bojenje stroj, to je zaista širok raspon prilagodljivosti, i ideal Dorada i bojenje opreme. Međutim, iz dugoročnog razvoja visoke temperature i visoki tlak bojenje stroj uzeti u obzir, moramo obratiti pozornost na njegova pojava u društvu, to mora zadovoljiti zahtjevima održivog razvoja može.

Visoka temperatura i visoki tlak bojenje stroja u smislu kruži boja regulacija količine, to se zapravo može temeljiti na različitih pređa i njegovih bojenje proces zahtjeva, to jest, kroz glavna pumpa sustav regulacije frekvencije, usmjeriti i na ostvarenje svoje energije uštede, a to je, možete direktno da razumnije toka, tako da je zapravo može se izravno postići sinkroni bojenje kontroli optimizaciju.

Za visoke temperature i visokog tlaka bojenje stroj, to je u struktura je relativno kompaktna protok tekućine mjenjač, a zatim je eliminirati svoje komutacije pauza, kako bi se povećao broj svojih ciklusa, tako da to možete učiniti na bojenje više uniformu. Postoji nizak kadu nego dizajn, to će izravno spasiti boja i aditiva i energije, tako da zapravo može smanjiti svoje emisije, a izravno će poboljšati svoje ekonomske efikasnosti.

Visoka temperatura i visoki tlak bojenje pređe stroj opterećen, može napraviti količina pređe može biti direktno na transformacija, tako da možete izravno do kupelj omjer, kako bi se poboljšala njegova fleksibilnost obrade. Štoviše, to je brzo čišćenje sustava, tako da učinkovito može spasiti njegova vremena za čišćenje i njegova Potrošnja vode.

Visoku temperaturu i visok tlak bojenje stroj Preljeva glavni sustav, u stvari, također može biti dinamički materijala, dodamo stopa i iznos njegove kontrole, to jest svoje jedinstvene bojenje stope kako bi se osiguralo Štoviše, na njegovu visoku temperaturu i visoki tlak bojenje stroj, to je zapravo nova vrsta Centrifugalne ciklus, tako da je zapravo visokih performansi i visoke učinkovitosti, uštedu energije, u skladu sa svojim održivi razvoj zahtjeva.


Autorsko pravo © Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd Sva prava pridržana.
QR Code