Email:info@sunsky-machine.com Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd

Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas
Mob: 0086-13968726171 TEL: 0086-510-83452152 Fax: 0086-510-83450450 E-mail: info@sunsky-machine.com Website: http://www.ecodyeingmachine.com
Razvoj optužile za kontrolu sustava

Nova generacija za fleksibilno svaka cijev neovisni rad klima tkanina bojenje stroj za relativno male veličine ventilatora zamijeniti tradicionalne prostran veliki fan, promjena u prošlosti zrak stroj predodžba, industrija nikada nije vidio novi dizajn patenta , imaju svoj glavni tehnički pokazatelji dosegao međunarodnim napredne razine.

Tradicionalni klima bojenje stroj bez obzira koliko grupa cijevi, opću upotrebu jedan ventilator dizajn i potrebu za dugo pod-vjetar cijev na cijev za vjetar. Uz ovaj vjetar opskrbu sustava uzrokovane količina zraka neujednačena, otpor cijevi pod-vjetra povećan značajno, uz slab vjetar efikasnost, ali također od strane uvelike poboljšati dovod zraka tako da svaka cijev bojenje učinak je sličan. Dizajn postojeće klima toka stroja, zbog maksimalne energetske učinkovitosti može samo dostaviti šest boja cijevi, tako tradicionalni zrak bojenje stroj ima prednost niska kupelj, ali Potrošnja energije je ogromna.

Ultra-nisko kupka od visoke temperature i visokog tlaka zraka bojenje tehnologija je multi cijev nezavisne aerodromski bojenje stroj, stroj će imati vlastite ventilator povezan s mlaznica povezani svojoj kombinaciji i ventilator također ima zaseban usisavanje cijevi. Sustav opskrbe zraka ne uključuje zračni kanal, otpor zraka opskrbe se znatno smanjuje, tako da svaki navijač može postići najbolji rad, cjelokupna Vodovod na postizanje najbolje štedne efekt. Kao rezultat svaki navijač nezavisna operacija, fleksibilan rad, lako održavanje, smanjena Potrošnja energije, značajno za uštedu energije.

Rasta potražnje na tržištu tekstila i razvoj znanosti i tehnologije na razini, bojenje i završnu obradu industriji donio velike mogućnosti i izazove. Trenutni bojadisanja i dorade tekstila obrade poduzeća uglavnom se oslanjaju na bojenje stroj kontroler koji može postići automatsku obradu i kontrolu obrade. Tradicionalni bojenje stroj kontroler općenito koristi sam čip mikroračunala i programabilan kontroler PLC, i sam čip računanja speedbar je trom, protiv smetnje sposobnost je loše, održavanje težine je teško, u programabilan kontroler PLC trošak je visok, umrežavanje je loše. Kako bi se poboljšala Automatizacija razini i tržišne konkurentnosti bojadisanja i dorade preduzeća, radu se poziva na istraživanje optužile stroj sustav kontrole temeljen na ruci čip LPC1768. Na temelju sažetka bojenje stroj sustav kontrole i proizvod KB300M funkcija u zemlji i inozemstvu, radu stavlja naprijed dizajnerske sheme novog bojenje stroj kontrole sustava. Hardverski dio programa koristi LPC1768 kao MCU majstor čip, kroz može autobus i RS485, respektivno, i sustavi upravljanja i polje terminala. Mogu biti prikupljene putem o vanjskoj temperaturi, tekućina i prebaciti iznos stanje, koristi se za kontrolu upaljen motor. Softver dio glavnog projekta je prijazan sučelje čovjek-stroj, zasniva se na UCGUI i datoteka sustava migracija, možete postaviti funkciju sučelje kako bi se postigla na licu mjesta programiranje. U ovom radu, temperatura algoritam kontrole bojenje stroj kontrole sustava je poboljšana, parametri tradicionalne PID algoritam kontrole su teško postaviti i predmet algoritam upravljanja je jači. U kombinaciji sa prednosti od oba, adaptivno PID kontrolu algoritma za postizanje zatvorene petlje parametar kontrole. Eksperimenti pokazuju da sustav kontrole dizajnirane u ovom radu je odličan u vožnji LCD zaslon i kontrolira motor i shvaća preciznost temperatura kontrole i izolacije preciznost. Uvelike poboljšana na sustav Potrošnja energije, troškovi i pouzdanost, uspjeh poduzeća za poboljšanje razine automatizacije.


Autorsko pravo © Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd Sva prava pridržana.
QR Code