Email:info@sunsky-machine.com Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd

Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas
Mob: 0086-13968726171 TEL: 0086-510-83452152 Fax: 0086-510-83450450 E-mail: info@sunsky-machine.com Website: http://www.ecodyeingmachine.com
Sir bojenje stroj treba imati funkciju

Sir pređa bojenje je dobro ili loše, u velikoj Mjeri ovisi o glavnom kruži pumpe protoka odabir, za odabir parametara, ranim sirom bojenje stroj je na temelju iskustva kako bi zadovoljili Minimalni protok zahtjeve siru iznutra i izvana na razlike u boji u principu.

Zbog diversifikacije pređe Sorti, protok različitih pređa je vrlo različita, pa fiksni tok, donio neke nedostatke. Na primjer, protok čiste pamučne pređe je relativno veći nego da od bojenja pamuk pomiješan pređe. Upoznati tijek Poliester / pamuk pomiješan pređe, pamučna pređa može biti unutar i izvan razliku u boji; i upoznati protok čiste pamučne pređe, Poliester i pamuk može biti pomiješan pređe deformacija ili Milujem fenomen.

Izbor protok je povezan i s da li je pređa u konačnici koristi za pletenje ili tkanje. Praktično iskustvo pokazuje da bojenje pređe isti koristi za pletenje odabrane protok u odnosu na protok za pletenja. Ako protok veličine nepravilan izbor, ne samo utjecaj kvalitete optužile, ali isto tako nanijeti određenu količinu energije otpada, mora kontrolirati protok da bi se osiguralo da pod bilo kakvim uvjetima (to jest obraćenje pređa, promjene opterećenja), može da daje razumnu protok Kako bi se postigla tzv simultano mrlje.

U ovom trenutku, naprednija sira bojenje stroj, glavna pumpa se koristi AC frekvencija kontrole, kroz unutarnji i vanjski tlak detekcije signala povratne informacije za Podešavanje brzine glavne crpke, kako bi se postigla protok tekućina cirkulaciju kontrolu.


Autorsko pravo © Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd Sva prava pridržana.
QR Code