Email:info@sunsky-machine.com Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd

Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas
Mob: 0086-13968726171 TEL: 0086-510-83452152 Fax: 0086-510-83450450 E-mail: info@sunsky-machine.com Website: http://www.ecodyeingmachine.com
Kratak uvod u sigurnoj Uporabi optužile za prodaju

Za bojenje stroj, je zapravo je brzom rotacijski strojevi, o radu svoga vremena, u smislu njegova bubanj, onda je to zapravo izravna posljedica ogromne Centrifugalne sile. To je upravo zbog svega ovoga, kako bi sebe za sigurnost naših operatera i bojenje stroj, kada se koristi, u stvari, bit će strogo poštovati puno sigurnosnih pravila.

Kao prvo, za bojenje stroj, kad nađemo da lock prsten nije zaključana kada pristup uređaju i svoje ostale pričvrsne vijke nisu pričvršćeni, zapravo ne pokrenemo razdjelnik; na bubanj nije dovršena je stajališta fenomen, u stvari, to je za puštanje bilo koji stroj spajala; u svoj zvuk i svoje abnormalne vibracije, u stvari, to bi trebao biti odmah ugasio i da prekinuti dovod struje.

Operacija bojenje stroj je, u stvari, nije plamen grijanje ili zavarivanje bubnjevi glavnih dijelova, posebno za bubanj tijelo ili bubanj poklopac i zaključavanje prsten. Kada se bubanj treba popraviti, u stvari, je da odmah i naših Proizvodnih postrojenja za kontakt, a u stvari je tražiti stručno osoblje za popravak, u stvari, to je da se izbjegne nastanak niza sigurnosnih incidenata je

Osim toga, rad bojenje stroj, onda bubanj dijelovi ne mogu se zamijeniti s drugim dijelovima stroja koristiti bubanj, čak i za isti model stroja dijelova ne može biti izmjenjivi ili koji je izravno na se nije uspjelo.

Konačno, prilikom operacije bojenje stroja, u stvari, to bi trebao biti u "0" poravnanje za zaključavanje, kad njegova lock prsten i "0" skupštini Obilježili u, u stvari, bit će izravno preko bubnja tijela odgovarajuće znakove na 25 stupnjeva ili više , u stvari, to će biti direktno zabranjeno koristiti; Štoviše, bojenje stroj ne može na brzinu i njegova preopterećenja na posao.


Autorsko pravo © Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd Sva prava pridržana.
QR Code