Email:info@sunsky-machine.com Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd

Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas
Mob: 0086-13968726171 TEL: 0086-510-83452152 Fax: 0086-510-83450450 E-mail: info@sunsky-machine.com Website: http://www.ecodyeingmachine.com
Struktura i tehničke karakteristike industrijske dehydrator i kako ga koristiti


[Ključne riječi] industrijski dehydrator
[sažetak] industrijski hidro izvlači iz svoje prirode, to je vrsta hidro izvlači, jer se koristi u industriji, tako da će se zvati "industrijski dehidracije stroj.". Od tada, spominje određene vrste i nisu dobro upoznati s i razumjeti, u nastavku, možda iz osnovne aspekte rada, Dakle, isto tako ti mogu dati preliminarni razumijevanje, a ne je apsolutno u neznanju.
1. struktura obilježjaindustria hidro izvlakač

Industrijski dehydrator obično koristi strukturu metar njihala, a proljeće je montirana na tri noge, tako da vibracija može se izbjeći zbog neuravnotežene opterećenja. Unutarnji omot sastoji od inoxa na vanjskoj ljusci, tako da je čvrst i izdržljiv. Što se tiče kočnica ove vrste dehydrator, služi za kočnice ruka, jer ima dobra učinkovitost kočenja i siguran i pouzdan.
2. tehničke karakteristike industria hidro izvlakač

Tehničke karakteristikeindustrijski dehydrator, ako sažeti, su uglavnom kako slijedi:
(1) pod ispumpavati osovina, početni kotač struktura je instaliran. Dakle, nakon pokretanja pumpe, unutarnjeg omota se može ubrzati korak po korak kako bi se izbjegla problem preopterećenja motora. Osim toga, u ležajeve, obično za dva ležaja, tako da možete uštede energije, i smanjenje trenja, trenje stupnja.
(2) bubanj od industrijskih dehydrator sastoji od bakra ili nehrđajućeg čelika materijala. Na dno kaveza sastoji od lijevanog željeza i obložen inox donji pokrov. U položaj bubnja, ljudsko tijelo je obično instaliran na konus gornji kraj osovine kako bi se osigurala njegova neometan rad.

27.jpg

Labave vlakana hidro izvlakač

3. Korištenje hidro izvlači industria

Koliko je korištenje industrijske odvodnjavanje mašina, u stvari, vrlo jednostavno, prvo, potrebu za dehidrirati stvari u bubanj za kosu, obratite pozornost na glatke plasman, ali također može preopteretiti. Zatim, prebaciti na moć, pokrenuti motor i nakon određenog vremena, što uređaj postigne normalna brzina, a zatim vodovodni počinje teći van. Kad motor počne 8 ili 10 minuta kasnije, ako cijev ne iscuriti, možete odsjeći dovod struje i prestani

WUXI SUNSKY MACHINERY CO, DOO

Mob: 0086-13968726171

Tel: 0086-510-83452152

Faks: 0086-510-83450450

Dodati: Youlian industrijska zona, Qianzhou, huishan District Wuxi, Jiangsu, Kina

E-mail:info@sunsky-Machine.com

Web stranica:http://www.ecodyeingmachine.com


Autorsko pravo © Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd Sva prava pridržana.
QR Code
[[Html_Custom]]