Email:info@sunsky-machine.com Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd

Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas
Mob: 0086-13968726171 TEL: 0086-510-83452152 Fax: 0086-510-83450450 E-mail: info@sunsky-machine.com Website: http://www.ecodyeingmachine.com

Snabdijevanje velikog kapaciteta pamučnog prediva niske vlage Hydro Extractor Machine

Snabdijevanje velikog kapaciteta pamučnog prediva niske vlage Hydro Extractor Machine

JF-90 Specijalno dizajniran hidro izvlakač za pakovanja zadovoljava uvijek velike potrebe u prediva paket farbam kuće.Kuća motorna kontroliše inverter sa svojim separative faktorima podesivi i kočenja prilagodljiv prema load.All mehanički kočioni sistem su ispao i zbog toga .. .

Product Details

JF-90 Specijalno dizajniran hidro izvlakač za pakovanja zadovoljava uvijek velike potrebe u prediva paket boje kuće.Kuća motorna kontroliše inverter sa svojim separative faktorima podesivi i kočenja prilagodljiv prema load.All mehanički kočioni sistem su eliminirana i stoga osim eventualno radova na održavanju.

Mašinu se odlikuje dvokrevetne i automatskim izmjenjivim materijal nosača za pakete koji je pod kontrolom napredovala PLC kontroler i nameće stalnu i redovnu učinak prema vrsti prediva. Dok je jedan materijal nosač za paketa je unutar hidro ekstraktor, drugi za opremu dozvoljava operateru da izvrši, na jednostavan način, sve istovar i utovar paketa, čime se priprema mašinu za uzastopnih proizvodni ciklus.

Mašine za podizanje i vrtlogu sistem usvaja hidrauličke kontrole za automatsku orijentaciju sa preciznim sigurnost.

Rotirajući korpa je opremljen kućišta za smještaj paketa tokom hidro ekstrakcije dok vretena nosača paketa su usvojene u skladu sa potrebama klijenta. I brzina hidro ekstraktor se mogu prilagoditi. Tako osigurati blagi tretman prediva i izbjegava deformacije paketa dalje loma unutrašnje cijevi.

Unutrašnje korpe i tijelo aparata su izgrađeni u visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika za dugo služiti vremena.

Podatke o proizvodnji:tip pređa

vremena ekstrakcije

vlage

sintetika

3min

8-12%

vuna mješavine

4min

15-25%

Vuna / pamuk mješavine

4min

25-30%

pamuk

5min

45-50%

svila

5min

35-40%

viskoza

5min

60-70%

JF-90 raspored Machine:

图片21.png


Ako ste zadovoljni s našim snabdijevanje velikog kapaciteta pamučnog prediva niske vlage hidro ekstraktor rublja, budite slobodni da se obratite našem profesionalnom proizvođačima i dobavljačima u Kini. Prilagođene mašine izrađene u Kini se nude s konkurentnim cijenama u našoj tvornici.

Srodni proizvodi
Autorsko pravo © Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd Sva prava pridržana.
QR Code