Email:info@sunsky-machine.com Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd

Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas
Mob: 0086-13968726171 TEL: 0086-510-83452152 Fax: 0086-510-83450450 E-mail: info@sunsky-machine.com Website: http://www.ecodyeingmachine.com

Industrijska nehrđajući čelik, konus, sir Packag Hydro ekstraktor, dehidratacija, ventilatori odvodnjavanja, lite

Industrijska nehrđajući čelik, konus, sir Packag Hydro ekstraktor, dehidratacija, ventilatori odvodnjavanja, lite

Specijalno dizajnirani hidroizolac za pakete zadovoljava uvek velike potrebe u kućištima za zaštitu od prediva. Pogonski motor kontroliše invertor sa svojim zasebnim faktorima podesivim i kočenjem prilagođenim prema opterećenju. Svi mehanički kočioni sistemi se eliminišu i stoga ...

Product Details

Specijalno dizajnirani hidroizolac za pakovanja zadovoljava uvek velike potrebe u kućištima za proizvodnju boja prediva. Pogonski motor se kontroliše pomoću pretvarača sa svojim zasebnim faktorima podesivim i kočenjem prilagođenim prema opterećenju. Svi mehanički kočioni sistemi se eliminišu i samim tim isključuju eventualne radove održavanja.

Mašinu karakterišu dvostruki i automatski prenosivi nosači materijala za pakete koji kontroliše napredni PLC kontroler i nameće konstantnu i regularnu brzinu proizvodnje prema vrsti prediva. Dok je jedan nosilac materijala za pakovanje unutar hidroizolatora, drugi materijal nosilac dozvoljava operateru da na jednostavan način izvrši sve istovar i punjenje paketa, pri čemu se priprema mašina za proizvodni ciklus koji je u toku.

Sistem za podizanje i vijuganje prihvata hidrauličnu kontrolu za automatsku orijentaciju sa preciznom sigurnošću.

Rotirajuća korpa je opremljena kućištem za smeštaj paketa tokom hidroizolacije dok se vretena nosača paketa usvajaju prema potrebama klijenta. Brzina hidrauličkog ekstrakta može se podesiti. Na taj način osigurati blago tretiranje prediva i izbjeći deformaciju pakovanja dalje do oštećenja unutrašnjih cevi.

Unutrašnja korpa i telo mašine su izrađeni od nerđajućeg čelika visoke kvalitete za dugo vreme održavanja.

WUXI SUNSKY MACHINERY CO., LTD

Mob: 0086-13968726171

Tel: 0086-510-83452152

Fax: 0086-510-83450450

Dodaj: Youlian industrijska zona, Qianzhou, huishan okrug, Wuxi, Jiangsu, Kina

E-mail: info@sunsky-machine.com

Sajt: http://www.ecodyeingmachine.com


Ako ste zadovoljni našom industrijskom predivnom nehrđajućeg čelika, konusom, sakupljačem za sakupljanje siraka, dehidratacijom, ventilatorima za sušenje, lite, slobodno se obratite našim profesionalnim proizvođačima i dobavljačima u Kini. Prilagođene mašine napravljene u Kini se takođe nude sa konkurentnim cijenama u našoj fabrici.
Srodni proizvodi
Autorsko pravo © Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd Sva prava pridržana.
QR Code