Email:info@sunsky-machine.com Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd

Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas
Mob: 0086-13968726171 TEL: 0086-510-83452152 Fax: 0086-510-83450450 E-mail: info@sunsky-machine.com Website: http://www.ecodyeingmachine.com

2017 Nova Dizajn Lab, Vertikalni Tubular Hank Space, greda, Pamučne pređe Mašine za bojenje

2017 Nova Dizajn Lab, Vertikalni Tubular Hank Space, greda, Pamučne pređe Mašine za bojenje

Prediva, umjetne svile, svilene pamučne svile, svilenih tkanina, čiste svile i fine vune, također je i beist pogodan za njihovo izbjeljivanje, rafinisati, obojeni i oprati u vodi. Ovo je specijalna mašina dizajnirana da bude niskoenergijska, niskog dizanja i velike količine teče sa mešovitom pumpom. Spirala ...

Product Details

Prediva, umjetne svile, svilene pamučne svile, svilenih tkanina, čiste svile i fine vune, također je i beist pogodan za njihovo izbjeljivanje, rafinisati, obojeni i oprati u vodi.

Ovo je specijalna mašina dizajnirana da bude niskoenergijska, niskog dizanja i velike količine koja teče sa mešovitom pumpom. Spiralna protuvodna sečiva usmeravaju protok vode kako bi dobili najbolju propusnost, kako bi dobili najnižu potrošnju energije i Najveća efikasnost. Da bi se postigao efekat postojanosti i ravnosti boja, nema boje u raznim bojama.

Novi model plutajućeg prekrivača, cijevi za bojenje i cijevi za pređe mogu raditi zajedno kako bi se izbjeglo izvrtanje i čvoroba pređe, tako da se lako može naviti na bobinu lako sa nekoliko gubitaka.

Pomoću vode sa posebnim dizajnom možete prilagoditi brzinu toka vode prema ekvivalentnosti pređe za bojenje, broj jedne niti i njegovih vrsta. Ima nizak odnos kupanja, što olakšava materijal i smanjuje troškove, a to je način njegovanja strukture.

Detalji

1. Pogodan za različite vrste prediva Hank, kao što su vuna, akril, viskoza, svila, pamuk i mešani.

2. Jedno punjenje pređe može završiti rafiniranje, puffing, beljenje, bojenje, dodati meki proces bojenja itd.

3. Sa visokom otpornošću na koroziju od nerđajućeg čelika, jak i izdržljiv.

4. Imaju direktan i indirektni uređaj grejanja prema zahtevima procesa bojenja.

5. Cirkulacijska pumpa, dizajn radnog kola je dobar, ima brzinu od 4 stepena, da se prilagodi bojama različitih vrsta prediva Hank.

6.Timovanje automatskog upravljanja, radno kolo, rastvara boju za kontinuirano protok pozitivnog i negativnog cirkulacije kako bi se osigurala uniformnost temperature.

7.Kilindar, sa jednakim protokom, eliminiše vorteks, obezbeđuje brzo, visok kvalitet efekta bojenja.

8. Dodatni rezervoar sa grijanjem, napajanjem, cirkulacijom i uređajem za čišćenje, pogodan za podešavanje rastvora boje.

9.Udoban i siguran uređaj za uzorkovanje.

WUXI SUNSKY MACHINERY CO., LTD

Mob: 0086-13968726171

Tel: 0086-510-83452152

Fax: 0086-510-83450450

Dodaj: Youlian industrijska zona, Qianzhou, huishan okrug, Wuxi, Jiangsu, Kina

E-mail: info@sunsky-machine.com

Sajt: http://www.ecodyeingmachine.com


Ukoliko ste zadovoljni sa našom novom dizajnerskom laboratorijom, vertikalnom cevastom kosom hankom, gredom, bojama za bojenje pamučnog prediva, slobodno se obratite našim profesionalnim proizvođačima i dobavljačima u Kini. Prilagođene mašine napravljene u Kini se takođe nude sa konkurentnim cijenama u našoj fabrici.
Srodni proizvodi
Autorsko pravo © Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd Sva prava pridržana.
QR Code