Email:info@sunsky-machine.com Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd

Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas
Mob: 0086-13968726171 TEL: 0086-510-83452152 Fax: 0086-510-83450450 E-mail: info@sunsky-machine.com Website: http://www.ecodyeingmachine.com

Visoke Resproducibility Low Liquor Omjer Low cost održavanje visoke temperature Kemijski Svjetsko Knit tkanine Soft Flow Bojanje Machine

Visoke Resproducibility Low Liquor Omjer Low cost održavanje visoke temperature Kemijski Svjetsko Knit tkanine Soft Flow Bojanje Machine

Opis proizvoda Odnosi se na različite tkanine: pamuk, modal, viskoza, Tencel, Rayon, vuna, akril, Lyocell, najlon, poliester uklopljena i likre blended.With specijalno dizajniran struktura mlaznica, ona omogućava tkanine u labave i proširen uslova tokom bojenje proces. Ima odličan ...

Product Details

opis proizvoda

Se primjenjuju na različite tkanine: pamuk, modal, viskoza, Tencel, Rayon, vuna, akril, Lyocell, najlon, poliester uklopljena i likre blended.With specijalno dizajniran struktura mlaznica, ona omogućava tkanine u labave i proširen uslova tokom procesa bojenja . Ima odlične performanse u bojanje uske i teške tkanine i može eliminirati problem nabor oznaka, koji se obično vidi u ostale mašine bojenje.

Mašina je dizajniran i proizveden u skladu sa standardima posuda pod pritiskom GB 150, uz maksimalnu radnu temperaturu od 140 stupnjeva i maksimalni radni pritisak od 0,36 Mpa. Svi delovi u kontaktu s bojom liker je napravljen od otpornog na koroziju nehrđajućeg čelika S31603 (316L) materijala. Sa specijalno dizajnirana struktura mlaznica, ona omogućava tkanine u labave i proširen uslova tokom procesa bojenja. Ima odlične performanse u bojanje uske i teške tkanine i može eliminirati problem nabor oznaka, koji se obično vidi u ostale mašine bojenje. U međuvremenu, mašina ima dva užeta od sposobnosti.

Tehnički podaci

1. Niska Liquor Omjer; 1: 3.5 ~ 5 pod punim opterećenjem

2. Radna brzina: 450m minutu

3. Maksimalna radna temperatura: 140'C

4. Maksimalni radni tlak: 0.36Mpa

5. Temperatura stopa rasta: 5'C minutu u prosjeku od 25 do 100'C, 2.50C minutu u prosjeku od 100 - 130'C (tlaka suhe zasićene pare: 0.7Mpa)

6. Temperatura stopa odbitka: 3'C minutu u prosjeku od 130 do 100'C, 2'C minutu u prosjeku od 100 do 85'C (Pritisak vode za hlađenje: 0.3Mpa, 25'C).

a3.png

Eco-friendly

Min odnos radi pića (ne uključuje vodu u materijalu) je kao niska kao 1: 1,5. Potrošnja vode u cijeli proces bojenja za pamučne tkanine (po kg) pomoću reaktivne boje se analizira kako slijedi.

· Svjetlo Boja: 27.2kgs

· Srednji Boja: 37.5kgs

· Tamna boja: 47.4kgs

Dobra i stabilna ponovljivosti

Vodeći sistem kontrole bojenje, u kombinaciji sa dualno balansiranje sistema protok hranjenje, kao i stalni pritisak i protok kontrolu mlaznica poboljšati tkanina bojenje kako bi se postigla dobre boje uniformnost i visoke ponovljivosti.

Ergonomija PDV Design

Visine mašina i rad platforma je spuštena i veličinu operacija platforme mijenjati mnogo manji nego što je uobičajeno, što čini rad mnogo jednostavnije. Dnu boje PDV-a je posebno dizajniran kako bi se smanjila za skladištenje vode i odnos pića efikasno

a4.png Uz jedinstvenu glavni PDV sistem za cirkulaciju, temperaturna razlika čitavog boje PDV-a sa vrha i dna i ujednačenost hranjenja se kontrolira na optimalnoj conditions.Rotating sprej je usvojen za glavni PDV čišćenje i cijeli PDV u rasponu od čišćenja, osiguravajući potpunije čišćenje.

Ako ste zadovoljni s našim visokim resproducibility nizak odnos pića niske troškove održavanja visoke temperature kemijskih uštede pletene tkanine sa blagim protokom bojenje rublja, budite slobodni da se obratite našem profesionalnom proizvođačima i dobavljačima u Kini. Prilagođene mašine izrađene u Kini se nude s konkurentnim cijenama u našoj tvornici.

Srodni proizvodi
Autorsko pravo © Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd Sva prava pridržana.
QR Code