Email:info@sunsky-machine.com Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd

Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas
Mob: 0086-13968726171 TEL: 0086-510-83452152 Fax: 0086-510-83450450 E-mail: info@sunsky-machine.com Website: http://www.ecodyeingmachine.com

Cijeli Automatski / inverter Controlled Bojanje Machine Kapacitet 300-500kg HTHP tkanine Bojanje Machine

Cijeli Automatski / inverter Controlled Bojanje Machine Kapacitet 300-500kg HTHP tkanine Bojanje Machine

Opis proizvoda OH serije visoke temperature pod visokim pritiskom pretvarača pod kontrolom tkanina bojenje stroj je pogodan za ribanje / bijeljenje / bojenje / pranje svih vrsta pletenih i tkanih tkanina: pamuk, modal, viskoza, Tencel, Rayon, vuna, akril, Lyocell, najlon, poliester pomiješan i ...

Product Details

opis proizvoda

OH serije visoke temperature pod visokim pritiskom pretvarača pod kontrolom tkanina bojenje stroj je pogodan za ribanje / bijeljenje / bojenje / pranje svih vrsta pletenih i tkanih tkanina: pamuk, modal, viskoza, Tencel, Rayon, vuna, akril, Lyocell, najlon, poliester uklopljena i likre pomiješan, etc.Machine je dizajniran i proizveden u skladu sa standardima posuda pod pritiskom GB 150, uz maksimalnu radnu temperaturu od 140 stupnjeva i maksimalni radni pritisak od 0,36 Mpa. Svi delovi u kontaktu s bojom liker je napravljen od otpornog na koroziju nehrđajućeg čelika S31603 (316L) materijala. Sa specijalno dizajnirana struktura mlaznica, ona omogućava tkanine u labave i proširen uslova tokom procesa bojenja. Ima odlične performanse u bojanje uske i teške tkanine i može eliminirati problem nabor oznaka, koji se obično vidi u ostale mašine bojenje. U međuvremenu, mašina ima dva užeta od sposobnosti.

Tehnički podaci

1. Niska Liquor Omjer; 1: 3.5 ~ 5 pod punim opterećenjem

2. Radna brzina: 450m minutu

3. Maksimalna radna temperatura: 140'C

4. Maksimalni radni tlak: 0.36Mpa

5. Temperatura stopa rasta: 5'C minutu u prosjeku od 25 do 100'C, 2.50C minutu u prosjeku od 100 - 130'C (tlaka suhe zasićene pare: 0.7Mpa)

6. Temperatura stopa odbitka: 3'C minutu u prosjeku od 130 do 100'C, 2'C minutu u prosjeku od 100 do 85'C (Pritisak vode za hlađenje: 0.3Mpa, 25'C).

图片 4.png

Eco-friendly, uštede energije i visoke efikasnosti

1. Odnos niske pića smanjuje potrošnju vode u velikoj mjeri.

2. U poređenju sa tradicionalnim bojenje rublja, voda, pomoćni i pare potrošnje može se sačuvati od 50%

3. Najniža instalirane snage, dakle najniži potrošnje električne energije.

4. Brzo bojenje ciklusa, poboljšanu produktivnost.

5. Jednostavno upravljanje i jednostavno održavanje.

图片 5.png

Execellent Performance pomoću novih tehnologija

1. nizak odnos pića tkanine bojenje rublja vertikalna izmjenjivača topline omogućava kondenziranog vode da se isprazniti odmah i smanjuje put u prebacivanje između toplog i hladnog water.Also, može izbjeći stvaranje vodenog kamenca, produžiti vijek trajanja izmjenjivača topline .

2. ulaznu cijev glavne pumpe je optimizovan, visina dovod vode se smanjuje, a time i potrošnja vode je značajno smanjen.

3. u obliku slova U rezervoar tkanine i sinhronizovani sistem tkanine pletenje povećanje nosivosti do 20%, u međuvremenu, od pletarskih u više pravaca, petljaju se problemi mogu potpuno izbjeći.

4. Vodeći sistem kontrole bojenje, u kombinaciji sa dualno balansiranje sistema hranjenja kapaciteta i konstantnog pritiska i stabilan protok, jedinstven bojenje je zajamčena.

5. Visina stroja i rada platforma je spuštena i veličinu operacija platforme se smanjuje, tako da rad mnogo convenient.The dnu boje PDV-a je posebno dizajniran kako bi se smanjila za skladištenje vode i niži omjer pića efikasno.

6. Uz jedinstvenu glavni PDV sistem za cirkulaciju, temperaturna razlika čitavog boje PDV-a sa vrha i dna i evennessof hranjenje je pod kontrolom u optimalnim uvjetima.

7. Rotirajući sprej je usvojen od glavnog PDV-a za čišćenje i cijeli PDV u rasponu od čišćenja, osigurava temeljno čišćenje.

8. Dye pića radi uzdužno, Uzdužno vođenje boje pića i usisnog sistema multidirection značajno smanjuje odnos pića i optimizira ujednačenost boje pića.


Ako ste zadovoljni s našim potpuno automatski / inverterskom kontrolom bojenje rublja kapaciteta 300-500kg hthp tkanine bojenje rublja, budite slobodni da se obratite našem profesionalnom proizvođačima i dobavljačima u Kini. Prilagođene mašine izrađene u Kini se nude s konkurentnim cijenama u našoj tvornici.

Srodni proizvodi
Autorsko pravo © Wuxi Sunsky Machinery Co., Ltd Sva prava pridržana.
QR Code